Woningen verkoopklaar maken: verkoopstyling.

Uw woning verkopen? Wij lopen door het huis en kijken door het oog van de toekomstige koper. Dingen waar u al jaren overheen kijkt kunnen voor een potentiële koper zeer storend zijn. Wij geven advies en voeren het werk gelijk uit!

Wat voorbeelden:

Voor het appartement met dakterras in Amsterdam-centrum (1e 15 foto's) hebben we het dakterras+opbouw aangepakt: verrotte glaslatten vervangen, boeidelen geschilderd, de reling en vlonderdelen gerepareerd. In de woning zelf overbodige zaken (planken, kledinghaken etc.) weggehaald , scheuren in muren dichtgemaakt daarna alles gekit en overgeschilderd, een muur in de huiskamer met een wat "spannendere" kleur. Kortom de boel strak gemaakt zonder het karakter van de woning te veranderen. Het appartement is nu nét op de markt gebracht.

De beganegrond woning in Amsterdam oud-west hebben we ook flink aangepakt. De boel geschilderd (o.a. de gele kozijnen en deur wit geschilderd) nieuwe inloopmat besteld, overal planken en haken weggehaald, gaten gevuld en daarna de muren gewit waarbij oude vochtplekken zijn weggewerkt. Keuken gerepareerd en de tuin leeggemaakt, alles afgevoerd, een deel van de schutting vervangen en de boel met de hogedrukspuit schoongemaakt.  Klant heel blij met het resultaat en de (kleine) woning bracht bijna 5 ton op!

Uw woning ook zo aanpakken? Stuur ons een mail via de contactpagina!