Na mijn studie HTW bouwkunde, gevolgd door 2 jaar TU Delft heb ik, Bob Molling veel dingen gedaan, maar ben altijd blijven klussen, in mijn eigen huizen, bij vrienden, familie etc. 

Sinds een paar jaar werk ik als fulltime klusser en pak ik allerlei klussen aan, van klein tot groot. Schilderen, behangen, laminaatvloeren leggen, tegelwerk, lampen en schilderijen ophangen, een douchescherm plaatsen, Zweedse meubels in elkaar zetten, tuinwerk tot het regelmatig onderhoud van vastgoed.

Ik reken niet de hoofdprijs en neem ook kleinere klussen aan. Belangrijk vind ik dat de klant tevreden is en ik ook! Wanneer ik me niet prettig voel bij een klus vertel ik dat eerlijk. Lampen ophangen: prima, installatiewerk: hangt er vanaf, maar volledige stoppenkasten aansluiten laat ik aan een installateur over. 

Dus....die muur behangen, schilderen, dat schilderij wat al een tijdje op de grond staat i.p.v aan de muur, die lamp die eigenlijk verkeerd hangt of die gordijnrails die op half elf hangen. Ik los het op!

Wat ik ook doe is het verkoopklaar maken van te verkopen woningen waarbij ik door de ogen van de potentiële klant kijk en de te verkopen woning dan zo kostenefficiënt mogelijk snel opknap/aanpak.     

Dus heeft u een klus(je) aarzel niet en stuur me vrijblijvend een berichtje. Vragen staat vrij!

Tot snel,

Bob